Hodnocení obchodu

4,9 74 hodnocení
5
71x
4
1x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 27.12.2011
+ velmi kvalitní výrobky
+ nízké ceny
+ skvělá komunikace
- o žádných nevím

Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Děkujeme za pochvalu, jsme rádi, že jste spokojená a věříme, že se k nám budete ráda vracet.
Avatar autora | 20.12.2011
+ - fair trade
+ - zajímavé výrobky
- - dodací doba

Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Máte pravdu a omlouvám se Vám za to. Proto je již nastaven zcela nový systém a veškeré objednávky odesíláme do 2 pracovních dní. Zboží "na objednávku" později, ale takové zboží je jasně označeno. Vyzkoušejte nás ;-)
Avatar autora | 18.12.2011
+ Podporuje drobné obchodníky.
- opotřebované obaly, případně promačklé plešky od čajů.

nejsem příliš spokojena
Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Nicméně brzy jste si objednala znovu :-) Pokud bylo zboží poškozené, tak přepravou. Stačí se ozvat, reklamace dopravy řeším...
Avatar autora | 9.12.2011
+ Perfektní komunikaci a domluvu na vyřešení jakéhokoliv problému:)
+ Přehlednost obchodu
+ Velký sortiment (nakupuji zejména kávu a čokoládu)
+ Procentuální sleva 5% u nákupu nad 999 Kč - u mého nákupu to znamená, že mám vlastně zdarma poštovné a mohu si tak koupit kávu vždy cca 1x za 2 měsíce čerstvou a nemusím syslit, abych ušetřila na poštovném:)

Přehledný obchůdek s Fair Trade produkty v mnoha kategoriích. Velký výběr. Milá komunikace a pokud je jakýkoliv problém, vychází obchod vstříc a vždy je možné se domluvit. Určitě doporučuji, nakupujte!:)
Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Děkujeme. Jsme moc rádi, že jste takto spokojena.
Avatar autora | 8.12.2011
+ solidnost, milé jednání, vstřícnost
+ nebízí jako jediný fair trade zboží (přímo z třetího světa)
- zatím se o něm málo ví

jedinečná možnost nakoupit kvalitní zboří a podpořit smysluplně výrobce zboží ze třetího světa
Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
To máte pravdu, podíl Fair Trade z celkového obratu prodeje potravin v ČR je stále minimální :-(
Avatar autora | 5.12.2011
+ kvalita
+ netradiční produkty
+ pěkné dárky

podpora (řemeslníků, zemědělců ... v zemích, kde se nabízené produkty vyrábějí)
Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Jak se Fair Trade dárky líbily Vaším blízkým?
Avatar autora | 4.12.2011
+ výrobky jsou přehledně seskupeny do kategorií
+ u většiny výrobků obrázek a informace, odkud pocházejí

Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Na přehlednosti a popisech výrobků je možné pracovat neustále. Snažíme se postupně vše zlepšovat a děkujeme moc za ocenění naší snahy.
Avatar autora | 2.12.2011
+ poměrně rozsáhlá nabídka
+ kvalitní výrobky

tento obchod bych doporučila, zboží přišlo pečlivě zabalené, v uvedeném časovém rozmezí, nebyly žádné problémy
Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Naše nabídka je největší v ČR a dá se říci, že i řada velkých zahraničních firem nenabízí tolik různých Fair Trade výrobků, jako Fairobchod.cz. Však si nás také jedna nejmenovaná nadnárodní společnost již všimla a neoprávněne používá našeho názvu pro vlastní propagaci.
Avatar autora | 21.11.2011
+ obchod nabízí fairtrade zboží

mám zájem o fairtrade zboží a zde je v komplexní nabídce, navíc vedení obchodu s Vámi jedná férově
Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Férové jednání by mělo být přirozenou a samozřejmou součástí všech ve Fair Trade zainteresovaných. Že tomu tak není je věc jiná a velmi smutná. Sám se s tím potýkám a těžko smiřuji.
Avatar autora | 21.11.2011
+ Spolehlivost, ochota, flexibilita, přátelská komunikace

Tento obchod mohu všem milovníkům fairtradového zboží vřele doporučit - má širokou nabídku všech možných typů fair trade, komunikace s dodavatelem je příjemná a efektivní, dodávky zboží včas a spolehlivé.
Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Děkujeme, snažíme se a vážíme si Vašeho hodnocení.
Avatar autora | 18.11.2011
+ pružné a seriozní jednání

mohu jen doporučit
Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Děkujeme. Občas je to dosti náročné, neboť dodavatelé nás nepovažují za důležité, ale snažíme se chybám předcházet.
Avatar autora | 17.11.2011
+ výhody tohoto obchodu jsou obsaženy už v jeho názvu. Krom toho je komunikace (řekla bych i trpělivost)se zakázníkem na naprosto nadstandartní úrovni.
- nezaznamenala jsem

Pokud Vám záleží na tom, co kupujete a jak to bylo vyrobeno, pak zcela jednoznačně doporučuji Fairobchod.cz, kde seženete prvotřídni zboží a ochotnou "obsluhu" a který je "fair" nejen pro výrobce, ale i pro zákazníka.
Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Náš zákazník, náš pán. Resp. zákazníků si vážíme, vždyť ty jsou pro obchod nejdůležitější. Nezapomínám na to :-)
Avatar autora | 12.11.2011
+ Zajímavé řemeslné, ručně vyráběné zboží.

Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Fair Trade rukodělné výrobky se skutečně vyrábí ručně. Proto je každý výrobek originálem a vzhledem k jiné kultuře výrobců bývají často velmi nevšední...
Avatar autora | 12.11.2011
+ Fairtradové zboží za zajímavé ceny.

Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Srovnávejte i Fair Trade zboží podle cen. Někteří obchodníci Fair Trade zneužívají a ceny mají zbytečně vysoké kvůli své marži, nikoli spravedlivému obchodu.
Avatar autora | 11.11.2011
+ spolehlivost, dobrá komunikace, velký výběr
- o žádných nevím

Obchod dělá maximum, aby objednávku splnil, i když je něco právě vyprodáno.
Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Děkujeme. Snažíme se zákazníkům vyjít vstříc a splnit jim jejich přání, je-li to možné.
Nahoru
75 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení