Hodnocení obchodu

4,9 58 hodnocení
5
55x
4
1x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.3.2020
+ Skvělé jednání, ochota a rychlé dodání

Avatar autora | 19.12.2019
+ Vše OK

Avatar autora | 9.12.2019
+ Výborná cena
+ Aj kvalita

Táto cokolada 100% kakao je len na internete
Avatar autora | 6.12.2019
+ Skvělý obchod s kvalitními produkty

Avatar autora | 12.8.2019
Zcela stručně, jsem se službami obchodu spokojen.
Avatar autora | 24.7.2019
+ Obchod je rychlý, spolehlivý.

Avatar autora | 28.6.2019
Fair obchod :) Kvalitní zboží. Doporučuji.
Avatar autora | 5.4.2019
+ Vydejni místo zdarma
+ Měli, co potrebuji

MOHL by byt širší sortiment.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Děkujeme za pěkné hodnocení. Přestože již nyní máme nejširší sortiment v ČR, je pravda, že svět Spravedlivého obchodu je ještě výrazně bohatší. Co konkrétně v naší nabídce postrádáte?
Avatar autora | 15.12.2018
+ Úžasné, vstřícné jednání. Rychlé vyřízení objednávky. Naprostá spolehlivost.

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Moc děkujeme za krásné hodnocení; snažíme se :-)
Avatar autora | 9.12.2018
Obchod je rychlý, kvalitní, spolehlivý.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Moc děkujeme a jsme rádi, že jste s našimi službami spokojena.
Avatar autora | 26.11.2018
+ Milé a vstřícné jednání
+ Domluva termínu osobního odběru dle vlastních potřeb a možností
+ Velmi kvalitní zboží za příjemné ceny

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Moc děkujeme za krásné hodnocení, vážíme si ho.
Avatar autora | 12.11.2018
+ Rychlá odpověď na dotazy.

Všechno zboží v tomto obchodě je výborné, teda aspoň vše co jsem zatím vyzkoušela. Čokolády nemají chybu, vždy se musíme krotit, aby jsme vše nesnědli najednou.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Děkujeme za krásné hodnocení zboží. Těší nás, že Vám chutná a má to smysl :-)
Avatar autora | 20.5.2018
+ Parádní komunikace, velká vstřícnost, spolehlivost.

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Děkujeme!
Avatar autora | 14.4.2018
+ Odběrné místo v Praze.
+ Výborná komunikace.

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Děkujeme a těší nás, že jste byla spokojena i na apríla :-)
Avatar autora | 13.4.2018
Rychlé vyřízení, vše "vymazlené", na typ zboží příznivé ceny, některé produkty jinde v ČR neseženete. Nevýhody: mohl by být ještě trochu širší sortiment.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Děkujeme za pěkné hodnocení. Na širším soritementu už se pracuje ;-)
Avatar autora | 20.3.2018
+ Kvalitní zboží, které se jinde jen tak nesežene, skvělá komunikace a rychlost dodání.

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Děkujeme za hodnocení a že se k nám na nákupy vracíte. Sortiment hodláme i nadále rozšiřovat ;-)
Avatar autora | 16.2.2018
+ Pan majitel je úžasný, rychlý, milý, zboží má za bezkonkurenční ceny.

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Děkujeme. Taková chvála samozřejmě potěší. Rádi Vám dodáme lahodnou kávu opět s úsměvem :-)
A Avatar autora Alena | 7.2.2018
+ design a přehlednost e-shopu + možnost platit online a doprava na Zásilkovnu + kvalitní produkty + velmi rychlé dodání
Avatar autora | 23.1.2018
+ Vynikající obchod, skvělá komunikace, výborné produkty. Kávu již nekupuji nikde jinde ☺

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Děkujeme za pěkné hodnocení a těší nás, že Vám naše káva chutná. I přes chválu naší komunikace v textovém hodnocení jedna hvězdička chybí. Zkusíme s tím tedy něco udělat ;-)
Avatar autora | 18.12.2017
+ široký sortiment kávy
+ originalita výrobků (jinde nesehnatelné)
+ nízká cena
+ poměr cena/kvalita je perfektní!

naprosto úžasný obchod, kde se dají sehnat fair-trade věci. Přístup k zákazníkovi za 1*. Ceny bezkonkurenční.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Děkujeme za nádherné hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost a jsme rádi, že se nám daří držet ceny nízko, ale kvalitu služeb vysoko. Ať Vám chutná a krásné Svátky přejeme.
Nahoru
58 položek celkem