Hodnocení obchodu

4,9 46 hodnocení
5
43x
4
1x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 20.5.2018
+ Parádní komunikace, velká vstřícnost, spolehlivost.

Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme!
Avatar autora | 14.4.2018
+ Odběrné místo v Praze.
+ Výborná komunikace.

Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme a těší nás, že jste byla spokojena i na apríla :-)
Avatar autora | 13.4.2018
Rychlé vyřízení, vše "vymazlené", na typ zboží příznivé ceny, některé produkty jinde v ČR neseženete. Nevýhody: mohl by být ještě trochu širší sortiment.
Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme za pěkné hodnocení. Na širším soritementu už se pracuje ;-)
Avatar autora | 20.3.2018
+ Kvalitní zboží, které se jinde jen tak nesežene, skvělá komunikace a rychlost dodání.

Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme za hodnocení a že se k nám na nákupy vracíte. Sortiment hodláme i nadále rozšiřovat ;-)
Avatar autora | 16.2.2018
+ Pan majitel je úžasný, rychlý, milý, zboží má za bezkonkurenční ceny.

Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme. Taková chvála samozřejmě potěší. Rádi Vám dodáme lahodnou kávu opět s úsměvem :-)
A Avatar autora | 7.2.2018
+ design a přehlednost e-shopu + možnost platit online a doprava na Zásilkovnu + kvalitní produkty + velmi rychlé dodání
Avatar autora | 23.1.2018
+ Vynikající obchod, skvělá komunikace, výborné produkty. Kávu již nekupuji nikde jinde ☺

Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme za pěkné hodnocení a těší nás, že Vám naše káva chutná. I přes chválu naší komunikace v textovém hodnocení jedna hvězdička chybí. Zkusíme s tím tedy něco udělat ;-)
Avatar autora | 18.12.2017
+ široký sortiment kávy
+ originalita výrobků (jinde nesehnatelné)
+ nízká cena
+ poměr cena/kvalita je perfektní!

naprosto úžasný obchod, kde se dají sehnat fair-trade věci. Přístup k zákazníkovi za 1*. Ceny bezkonkurenční.
Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme za nádherné hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost a jsme rádi, že se nám daří držet ceny nízko, ale kvalitu služeb vysoko. Ať Vám chutná a krásné Svátky přejeme.
Avatar autora | 14.12.2017
+ veliká flexibilita, ochota, jistota férovosti

Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme za pěkné hodnocení a rádi Vás na Fairobchod.cz opět uvidíme.
Avatar autora | 29.11.2017
+ Rychlý obchod, poctivý, dokonalá obslužnost stránek

Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme za krásné hodnocení, na poctivosti si zakládáme.
Avatar autora | 29.11.2017
+ rychlé online podání doplňujících informací ke zboží

Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme za skvělé hodnocení. I my jsme rádi v kontaktu se zákazníky, a snažíme se proto mít online chat zapnutý co nejvíce.
Avatar autora | 29.11.2017
+ ochota odpovídat na dotazy
+ měl by se rozšířit sortiment, což asi bude

Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme za hodnocení. Sortiment rozšiřujeme postupně, jak možnosti dovolí a jsou v plánu i ony rukodělné výrobky. Mrzí nás snížené hodnocení za rychlost dopravy, ale tu od odeslání zásilky nemůžeme ovlivnit. Zásilkovna doručuje pouze v pracovní dny.
Avatar autora | 25.11.2017
+ Kvalitní zboží s možností nákupu z domova.

Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme a rádi Vás zase v našem internetovém obchodě uvidíme.
Avatar autora | 20.11.2017
+ cenově dostupné a kvalitní potraviny

Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme za pěkné hodnocení a zamyslíme se ještě nad vylepšením přehlednosti obchodu.
Avatar autora | 20.11.2017
Skvělé a rychlé jednání, moc doporučuji!
Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme za skvělé hodnocení a přejeme příjemné pečení s naším kakaem.
Avatar autora | 12.11.2017
+ Osobní jednání, top kvalita
- Neni

Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme. Mrzí nás problémy s PPL, které bohužel nedokážeme ovlivnit, ale protože kvalita doručování s PPL šla prudce dolů, už se poohlížíme u DPD.
Avatar autora | 10.11.2017
+ Spolehlivost, vysoká kvalita zboží

Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme a rádi Vás v našem obchodě zase brzy uvidíme :-)
Avatar autora | 24.12.2012
+ podporit dobrou vec
- vyssi ceny,ale to se da predpokladat

zajimavy tip jak se setkat s exotikou :-)
Avatar autora 17.10.2018
Děkujeme, že ani Vám není situace v "exotickém" rozvojovém světě lhostejná. Bez Vás by se situace těžko měnila.
Avatar autora | 24.9.2012
+ nákup z domova zboží, které není v každém obchodě, jem omezený sortiment v naší zdravé výživě
- nevím

Super, podporujte dobrou věc a dopřejte si kvalitu
Avatar autora 17.10.2018
Moc děkujeme a věříme, že široká nabídka, kvalita zboží a pohodlí nákupu Vás do našeho obchodu brzy přivede pro další dobroty :-)
Avatar autora | 17.9.2012
+ Dostupnost celkem exotického zboží i pro lidi, kteří se málokdy dostanou do velkých měst.
+ Nakupuji zde, protože jsem přesvědčená, že opravdu toto zboží opravdu pochází z ryze přírodních zdrojů ( myslím tím bez použití chemických přípravků a pod. ), což je dnes už vzácné. A samozřejmě i snaha aspoň trošku pomoci lidem, kteří toto zboží vyrábějí

Důvody nákupu v tomto obchodě jsou už popsány ve výhodách, které obchod nabízí. Dalším důvodem je výborná chuť zboží, které jsem zatím zakoupila a ochutnala. Všem známým doporučuji tento obchod, protože jsem s ním spokojená a zatím nemám důvod nevěřit, že je opravdu férový.
Avatar autora 17.10.2018
Internetový obchod umožňuje snadný a pohodlný nákup i ze samot, máte-li připojení k Internetu. Zabýváme se výhradně Fair Trade zbožím, tím je zaručena přidaná etická hodnota všech výrobků. Bez Vás by to ale nebylo možné. Jen díky Vaší podpoře a nákupům Fair Trade zboží mohou z celého principu oni producenti žít a získávat samostatnost.
Nahoru
46 položek celkem