Hodnocení obchodu

4,9 74 hodnocení
5
71x
4
1x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 29.11.2017
+ ochota odpovídat na dotazy
+ měl by se rozšířit sortiment, což asi bude

Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Děkujeme za hodnocení. Sortiment rozšiřujeme postupně, jak možnosti dovolí a jsou v plánu i ony rukodělné výrobky. Mrzí nás snížené hodnocení za rychlost dopravy, ale tu od odeslání zásilky nemůžeme ovlivnit. Zásilkovna doručuje pouze v pracovní dny.
Avatar autora | 25.11.2017
+ Kvalitní zboží s možností nákupu z domova.

Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Děkujeme a rádi Vás zase v našem internetovém obchodě uvidíme.
Avatar autora | 20.11.2017
+ cenově dostupné a kvalitní potraviny

Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Děkujeme za pěkné hodnocení a zamyslíme se ještě nad vylepšením přehlednosti obchodu.
Avatar autora | 20.11.2017
Skvělé a rychlé jednání, moc doporučuji!
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Děkujeme za skvělé hodnocení a přejeme příjemné pečení s naším kakaem.
Avatar autora | 12.11.2017
+ Osobní jednání, top kvalita
- Neni

Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Děkujeme. Mrzí nás problémy s PPL, které bohužel nedokážeme ovlivnit, ale protože kvalita doručování s PPL šla prudce dolů, už se poohlížíme u DPD.
Avatar autora | 10.11.2017
+ Spolehlivost, vysoká kvalita zboží

Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Děkujeme a rádi Vás v našem obchodě zase brzy uvidíme :-)
Avatar autora | 24.12.2012
+ podporit dobrou vec
- vyssi ceny,ale to se da predpokladat

zajimavy tip jak se setkat s exotikou :-)
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Děkujeme, že ani Vám není situace v "exotickém" rozvojovém světě lhostejná. Bez Vás by se situace těžko měnila.
Avatar autora | 24.9.2012
+ nákup z domova zboží, které není v každém obchodě, jem omezený sortiment v naší zdravé výživě
- nevím

Super, podporujte dobrou věc a dopřejte si kvalitu
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Moc děkujeme a věříme, že široká nabídka, kvalita zboží a pohodlí nákupu Vás do našeho obchodu brzy přivede pro další dobroty :-)
Avatar autora | 17.9.2012
+ Dostupnost celkem exotického zboží i pro lidi, kteří se málokdy dostanou do velkých měst.
+ Nakupuji zde, protože jsem přesvědčená, že opravdu toto zboží opravdu pochází z ryze přírodních zdrojů ( myslím tím bez použití chemických přípravků a pod. ), což je dnes už vzácné. A samozřejmě i snaha aspoň trošku pomoci lidem, kteří toto zboží vyrábějí

Důvody nákupu v tomto obchodě jsou už popsány ve výhodách, které obchod nabízí. Dalším důvodem je výborná chuť zboží, které jsem zatím zakoupila a ochutnala. Všem známým doporučuji tento obchod, protože jsem s ním spokojená a zatím nemám důvod nevěřit, že je opravdu férový.
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Internetový obchod umožňuje snadný a pohodlný nákup i ze samot, máte-li připojení k Internetu. Zabýváme se výhradně Fair Trade zbožím, tím je zaručena přidaná etická hodnota všech výrobků. Bez Vás by to ale nebylo možné. Jen díky Vaší podpoře a nákupům Fair Trade zboží mohou z celého principu oni producenti žít a získávat samostatnost.
Avatar autora | 5.7.2012
Jako vždy. Velmi rychlé dodání, nepamatuju si přesně den, ale bylo to druhý den po zaplacení, takže rychlovka. Došlo mi akutně kafe a nezůstala jsem ve štychu:D
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Děkujeme. Snažíme se zboží odesílat hned následující den po objednávce, pokud již nestíháme obratem.
Avatar autora | 8.6.2012
+ Velký sortiment
+ Férové ceny
+ Super dárkové zboží

Nakupuji zde pravidelně a jsem fakt spokojen. A chutná to :-)
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Děkujeme, to nás těší.
Avatar autora | 11.4.2012
+ Mohu si vše promyslet u počítače
- žádné,alespoň o nich teď nic nevím

Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Děkujeme. Nákupy z klidu domova bez front jsou jistě příjemnější a rychlejší.
Avatar autora | 7.4.2012
+ Nabídka kávy, která běžně není na trhu.Káva je kvalitní.

Doporučuji vedle popisu Fair Trade systému popsat podrobněji jednotlivé druhy kávy a její kvalitu (aroma, pěna,podíl kofeinu apod.).
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Jsme rádi, že Vám Fair Trade káva chutná. Na podrobnějším popisu zapracujeme. Děkujeme za připomínku.
Avatar autora | 22.3.2012
+ Velmi férové ceny za zboží i dopravu.
+ Opravdu hodně velký výběr zboží.
- Nezobrazují se věci, které nejsou skladem.

Jednoznačně doporučuji a nebojte se ptát, pokud tam něco nenalézáte. Buď je to právě na cestě a brzy to naskladní nebo seženou jinak.
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Jsme si tohoto nedostatku vědomi, ale bohužel software e-shopu v tuto chvíli neumožňuje zobrazovat položky dostupné a momentálně vyprodané. Buď zobrazí vše nebo jen zboží skladem. Protože považujeme za férovější, nabízet jen co máme, zvolili jsme tuto variantu. Věříme, že to pochopíte.
Avatar autora | 2.3.2012
+ Dobrá komunikace.
+ Rychlá dodací lhůta.
+ Maximální nasazení pro zákazníka.

Ano doporučuji tento obchod. Majitel je vstřícný, komunikativní a vždy vyjde maximálně vstříc zákazníkovi. V obchodě jsou dobré ceny a obchod je přehledný.
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Moc děkuji! Těší mě, že jste se mnou spokojen(a).
Avatar autora | 1.2.2012
+ Cenová konkurenceschopnost,
+ přehlednost produktů,
+ vysoká úroveň ochrany před poškozením samotného zboží,
+ FAIRTRADE produkty

Obchod mě především zaujal svým sortimentem a rozumnou cenou. Navíc jsem nakoupil i s dobrým pocitem, neboť zboží bylo označeno symbolem FairTrade. Vše by ale vzalo za své, kdyby zboží dorazilo nepatřičně zabaleno a káva by neodpovídala popisu. To se ale nestalo, chuť kávy skutečně odpovídá popisu a musím pochválit výtečné zajištění zboží před poškozením-znehodnocením při přepravě. Obchod si mě tímto získal a rozhodně ho všem doporučuji!
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Děkujeme! Náš sortiment Fair Trade zboží je skutečně nejširší v celé České republice. S dopravou je to někdy náročné, ale balíme do bublinek i balíčky kávy, abysme vše ochránili před nešetrným zacházením při přepravě.
Avatar autora | 30.1.2012
+ Obchod nabízí málo dostupné zboží z fair trade obchodování a zboží vysoké kvality
- Některé produkty jsou málo charakterizované, takže je těžké si vybrat. Ráda bych produkty nejdříve ochutnala..

Obchod se zajímavým a netradičním zbožím za dostupné ceny. Ochutnali jsme přes 6 druhů čokolád a mohu jen doporučit :-)
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Na lepším popisu postupně pracujeme. Na našem profilu na Facebooku navíc zvěřejňujeme možnosti, kde se dá naše zboží ochutnat či se s ním lépe seznámit. Například budeme pořádat workshop o koření Zatar z Palestiny. Zvu Vás tedy na náš Facebook. Akcí se snažíme dělat stále více...
Avatar autora | 27.1.2012
+ Přehlednost
- žádné

Dost dobrý, ale nevolte přepravce Českou poštu, protože to jsou zmrdi a nepřinesou nic jiného než problémy.
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Také si myslíme, že kurýr je lepší a spolehlivější. Ostatně, je i levnější...
Avatar autora | 2.1.2012
+ fair

fair
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Ano, Fair Trade je fér (fair), tedy férový obchod nebo častěji spravedlivý obchod.
Avatar autora | 27.12.2011
+ zajímavé zboží, férový obchod
- Ne vše zboží je skladem, ale peníze za nedodané zboží byly vráceny převodem na účet obratem, což je dobré hodnocení pro obchod

doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2022
Skladová dostupnost je již vyřešena - viz odpověď výše. Přeplatky samozřejmě vracíme, jiné řešení si ani nedovedeme představit. A stejně jako u reklamací se snažíme vše řešit hned.
Nahoru
75 položek celkem