Hodnocení obchodu

4,9 48 hodnocení
5
45x
4
1x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 2.12.2011
+ poměrně rozsáhlá nabídka
+ kvalitní výrobky

tento obchod bych doporučila, zboží přišlo pečlivě zabalené, v uvedeném časovém rozmezí, nebyly žádné problémy
Avatar autora 23.1.2019
Naše nabídka je největší v ČR a dá se říci, že i řada velkých zahraničních firem nenabízí tolik různých Fair Trade výrobků, jako Fairobchod.cz. Však si nás také jedna nejmenovaná nadnárodní společnost již všimla a neoprávněne používá našeho názvu pro vlastní propagaci.
Avatar autora | 21.11.2011
+ obchod nabízí fairtrade zboží

mám zájem o fairtrade zboží a zde je v komplexní nabídce, navíc vedení obchodu s Vámi jedná férově
Avatar autora 23.1.2019
Férové jednání by mělo být přirozenou a samozřejmou součástí všech ve Fair Trade zainteresovaných. Že tomu tak není je věc jiná a velmi smutná. Sám se s tím potýkám a těžko smiřuji.
Avatar autora | 21.11.2011
+ Spolehlivost, ochota, flexibilita, přátelská komunikace

Tento obchod mohu všem milovníkům fairtradového zboží vřele doporučit - má širokou nabídku všech možných typů fair trade, komunikace s dodavatelem je příjemná a efektivní, dodávky zboží včas a spolehlivé.
Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme, snažíme se a vážíme si Vašeho hodnocení.
Avatar autora | 18.11.2011
+ pružné a seriozní jednání

mohu jen doporučit
Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme. Občas je to dosti náročné, neboť dodavatelé nás nepovažují za důležité, ale snažíme se chybám předcházet.
Avatar autora | 17.11.2011
+ výhody tohoto obchodu jsou obsaženy už v jeho názvu. Krom toho je komunikace (řekla bych i trpělivost)se zakázníkem na naprosto nadstandartní úrovni.
- nezaznamenala jsem

Pokud Vám záleží na tom, co kupujete a jak to bylo vyrobeno, pak zcela jednoznačně doporučuji Fairobchod.cz, kde seženete prvotřídni zboží a ochotnou "obsluhu" a který je "fair" nejen pro výrobce, ale i pro zákazníka.
Avatar autora 23.1.2019
Náš zákazník, náš pán. Resp. zákazníků si vážíme, vždyť ty jsou pro obchod nejdůležitější. Nezapomínám na to :-)
Avatar autora | 12.11.2011
+ Zajímavé řemeslné, ručně vyráběné zboží.

Avatar autora 23.1.2019
Fair Trade rukodělné výrobky se skutečně vyrábí ručně. Proto je každý výrobek originálem a vzhledem k jiné kultuře výrobců bývají často velmi nevšední...
Avatar autora | 12.11.2011
+ Fairtradové zboží za zajímavé ceny.

Avatar autora 23.1.2019
Srovnávejte i Fair Trade zboží podle cen. Někteří obchodníci Fair Trade zneužívají a ceny mají zbytečně vysoké kvůli své marži, nikoli spravedlivému obchodu.
Avatar autora | 11.11.2011
+ spolehlivost, dobrá komunikace, velký výběr
- o žádných nevím

Obchod dělá maximum, aby objednávku splnil, i když je něco právě vyprodáno.
Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme. Snažíme se zákazníkům vyjít vstříc a splnit jim jejich přání, je-li to možné.
Nahoru
48 položek celkem