Hodnocení obchodu

4,9 48 hodnocení
5
45x
4
1x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 24.9.2012
+ nákup z domova zboží, které není v každém obchodě, jem omezený sortiment v naší zdravé výživě
- nevím

Super, podporujte dobrou věc a dopřejte si kvalitu
Avatar autora 23.1.2019
Moc děkujeme a věříme, že široká nabídka, kvalita zboží a pohodlí nákupu Vás do našeho obchodu brzy přivede pro další dobroty :-)
Avatar autora | 17.9.2012
+ Dostupnost celkem exotického zboží i pro lidi, kteří se málokdy dostanou do velkých měst.
+ Nakupuji zde, protože jsem přesvědčená, že opravdu toto zboží opravdu pochází z ryze přírodních zdrojů ( myslím tím bez použití chemických přípravků a pod. ), což je dnes už vzácné. A samozřejmě i snaha aspoň trošku pomoci lidem, kteří toto zboží vyrábějí

Důvody nákupu v tomto obchodě jsou už popsány ve výhodách, které obchod nabízí. Dalším důvodem je výborná chuť zboží, které jsem zatím zakoupila a ochutnala. Všem známým doporučuji tento obchod, protože jsem s ním spokojená a zatím nemám důvod nevěřit, že je opravdu férový.
Avatar autora 23.1.2019
Internetový obchod umožňuje snadný a pohodlný nákup i ze samot, máte-li připojení k Internetu. Zabýváme se výhradně Fair Trade zbožím, tím je zaručena přidaná etická hodnota všech výrobků. Bez Vás by to ale nebylo možné. Jen díky Vaší podpoře a nákupům Fair Trade zboží mohou z celého principu oni producenti žít a získávat samostatnost.
Avatar autora | 5.7.2012
Jako vždy. Velmi rychlé dodání, nepamatuju si přesně den, ale bylo to druhý den po zaplacení, takže rychlovka. Došlo mi akutně kafe a nezůstala jsem ve štychu:D
Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme. Snažíme se zboží odesílat hned následující den po objednávce, pokud již nestíháme obratem.
Avatar autora | 8.6.2012
+ Velký sortiment
+ Férové ceny
+ Super dárkové zboží

Nakupuji zde pravidelně a jsem fakt spokojen. A chutná to :-)
Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme, to nás těší.
Avatar autora | 11.4.2012
+ Mohu si vše promyslet u počítače
- žádné,alespoň o nich teď nic nevím

Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme. Nákupy z klidu domova bez front jsou jistě příjemnější a rychlejší.
Avatar autora | 7.4.2012
+ Nabídka kávy, která běžně není na trhu.Káva je kvalitní.

Doporučuji vedle popisu Fair Trade systému popsat podrobněji jednotlivé druhy kávy a její kvalitu (aroma, pěna,podíl kofeinu apod.).
Avatar autora 23.1.2019
Jsme rádi, že Vám Fair Trade káva chutná. Na podrobnějším popisu zapracujeme. Děkujeme za připomínku.
Avatar autora | 22.3.2012
+ Velmi férové ceny za zboží i dopravu.
+ Opravdu hodně velký výběr zboží.
- Nezobrazují se věci, které nejsou skladem.

Jednoznačně doporučuji a nebojte se ptát, pokud tam něco nenalézáte. Buď je to právě na cestě a brzy to naskladní nebo seženou jinak.
Avatar autora 23.1.2019
Jsme si tohoto nedostatku vědomi, ale bohužel software e-shopu v tuto chvíli neumožňuje zobrazovat položky dostupné a momentálně vyprodané. Buď zobrazí vše nebo jen zboží skladem. Protože považujeme za férovější, nabízet jen co máme, zvolili jsme tuto variantu. Věříme, že to pochopíte.
Avatar autora | 2.3.2012
+ Dobrá komunikace.
+ Rychlá dodací lhůta.
+ Maximální nasazení pro zákazníka.

Ano doporučuji tento obchod. Majitel je vstřícný, komunikativní a vždy vyjde maximálně vstříc zákazníkovi. V obchodě jsou dobré ceny a obchod je přehledný.
Avatar autora 23.1.2019
Moc děkuji! Těší mě, že jste se mnou spokojen(a).
Avatar autora | 1.2.2012
+ Cenová konkurenceschopnost,
+ přehlednost produktů,
+ vysoká úroveň ochrany před poškozením samotného zboží,
+ FAIRTRADE produkty

Obchod mě především zaujal svým sortimentem a rozumnou cenou. Navíc jsem nakoupil i s dobrým pocitem, neboť zboží bylo označeno symbolem FairTrade. Vše by ale vzalo za své, kdyby zboží dorazilo nepatřičně zabaleno a káva by neodpovídala popisu. To se ale nestalo, chuť kávy skutečně odpovídá popisu a musím pochválit výtečné zajištění zboží před poškozením-znehodnocením při přepravě. Obchod si mě tímto získal a rozhodně ho všem doporučuji!
Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme! Náš sortiment Fair Trade zboží je skutečně nejširší v celé České republice. S dopravou je to někdy náročné, ale balíme do bublinek i balíčky kávy, abysme vše ochránili před nešetrným zacházením při přepravě.
Avatar autora | 30.1.2012
+ Obchod nabízí málo dostupné zboží z fair trade obchodování a zboží vysoké kvality
- Některé produkty jsou málo charakterizované, takže je těžké si vybrat. Ráda bych produkty nejdříve ochutnala..

Obchod se zajímavým a netradičním zbožím za dostupné ceny. Ochutnali jsme přes 6 druhů čokolád a mohu jen doporučit :-)
Avatar autora 23.1.2019
Na lepším popisu postupně pracujeme. Na našem profilu na Facebooku navíc zvěřejňujeme možnosti, kde se dá naše zboží ochutnat či se s ním lépe seznámit. Například budeme pořádat workshop o koření Zatar z Palestiny. Zvu Vás tedy na náš Facebook. Akcí se snažíme dělat stále více...
Avatar autora | 27.1.2012
+ Přehlednost
- žádné

Dost dobrý, ale nevolte přepravce Českou poštu, protože to jsou zmrdi a nepřinesou nic jiného než problémy.
Avatar autora 23.1.2019
Také si myslíme, že kurýr je lepší a spolehlivější. Ostatně, je i levnější...
Avatar autora | 2.1.2012
+ fair

fair
Avatar autora 23.1.2019
Ano, Fair Trade je fér (fair), tedy férový obchod nebo častěji spravedlivý obchod.
Avatar autora | 27.12.2011
+ zajímavé zboží, férový obchod
- Ne vše zboží je skladem, ale peníze za nedodané zboží byly vráceny převodem na účet obratem, což je dobré hodnocení pro obchod

doporučuji
Avatar autora 23.1.2019
Skladová dostupnost je již vyřešena - viz odpověď výše. Přeplatky samozřejmě vracíme, jiné řešení si ani nedovedeme představit. A stejně jako u reklamací se snažíme vše řešit hned.
Avatar autora | 27.12.2011
+ velmi kvalitní výrobky
+ nízké ceny
+ skvělá komunikace
- o žádných nevím

Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme za pochvalu, jsme rádi, že jste spokojená a věříme, že se k nám budete ráda vracet.
Avatar autora | 20.12.2011
+ - fair trade
+ - zajímavé výrobky
- - dodací doba

Avatar autora 23.1.2019
Máte pravdu a omlouvám se Vám za to. Proto je již nastaven zcela nový systém a veškeré objednávky odesíláme do 2 pracovních dní. Zboží "na objednávku" později, ale takové zboží je jasně označeno. Vyzkoušejte nás ;-)
Avatar autora | 18.12.2011
+ Podporuje drobné obchodníky.
- opotřebované obaly, případně promačklé plešky od čajů.

nejsem příliš spokojena
Avatar autora 23.1.2019
Nicméně brzy jste si objednala znovu :-) Pokud bylo zboží poškozené, tak přepravou. Stačí se ozvat, reklamace dopravy řeším...
Avatar autora | 9.12.2011
+ Perfektní komunikaci a domluvu na vyřešení jakéhokoliv problému:)
+ Přehlednost obchodu
+ Velký sortiment (nakupuji zejména kávu a čokoládu)
+ Procentuální sleva 5% u nákupu nad 999 Kč - u mého nákupu to znamená, že mám vlastně zdarma poštovné a mohu si tak koupit kávu vždy cca 1x za 2 měsíce čerstvou a nemusím syslit, abych ušetřila na poštovném:)

Přehledný obchůdek s Fair Trade produkty v mnoha kategoriích. Velký výběr. Milá komunikace a pokud je jakýkoliv problém, vychází obchod vstříc a vždy je možné se domluvit. Určitě doporučuji, nakupujte!:)
Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme. Jsme moc rádi, že jste takto spokojena.
Avatar autora | 8.12.2011
+ solidnost, milé jednání, vstřícnost
+ nebízí jako jediný fair trade zboží (přímo z třetího světa)
- zatím se o něm málo ví

jedinečná možnost nakoupit kvalitní zboří a podpořit smysluplně výrobce zboží ze třetího světa
Avatar autora 23.1.2019
To máte pravdu, podíl Fair Trade z celkového obratu prodeje potravin v ČR je stále minimální :-(
Avatar autora | 5.12.2011
+ kvalita
+ netradiční produkty
+ pěkné dárky

podpora (řemeslníků, zemědělců ... v zemích, kde se nabízené produkty vyrábějí)
Avatar autora 23.1.2019
Jak se Fair Trade dárky líbily Vaším blízkým?
Avatar autora | 4.12.2011
+ výrobky jsou přehledně seskupeny do kategorií
+ u většiny výrobků obrázek a informace, odkud pocházejí

Avatar autora 23.1.2019
Na přehlednosti a popisech výrobků je možné pracovat neustále. Snažíme se postupně vše zlepšovat a děkujeme moc za ocenění naší snahy.
Nahoru
48 položek celkem